P i x e l b o r d
Jaar: 2020
Opdrachtgever: Hema
Status: Concept
Het pixelbord is in drie maten en kleuren verkrijgbaar
Elke lichtgevende pixel kan van kleur veranderd worden door hem in te drukken

Het pixelbord is dim- en schakelbaar met een subtiele schuifknop

OVER het pixelbord
Iedereen brengt op dit moment veel meer tijd door in huis. Het Pixelbord helpt de thuisomgeving extra vrolijk en persoonlijk te maken. De lichtgevende "pixels" kunnen ingedrukt worden om ze van kleur te veranderen en zo een leuke illustratie te maken, of een boodschap achter te laten.
De "pixels" zijn van siliconen gemaakt en kunnen gerecycled worden. Net als de Hema fotolijstjes worden de houten lijsten van het Pixelbord gemaakt van FSC®-hout. Er is bewust gekozen om geen accu te verwerken in het ontwerp om de milieuimpact van het Pixelbord nog verder te beperken.
DE OPDRACHT
Ons dagelijks leven neemt in hoog tempo andere vormen aan. In huis wordt niet alleen maar gewoond maar ook gewerkt, lesgegeven en gesport. De nieuwe realiteit levert veel vragen op. Maar een ding is duidelijk: we leven op een andere manier samen. Dit vraagt om innovatieve oplossingen. Oplossingen die beter aansluiten bij onze huidige en toekomstige behoeften. Met respect voor de wereld om ons heen. De opdracht: ontwerp een oplossing die de tijd die je met dierbaren thuis doorbrengt beter, leuker en makkelijker maakt.
Back to Top